UX Designer

UX Designer Sybrand’s Place te Utrecht

24-32 uur vast of interim

In een zin uitleggen wat je doet?
Als UX Designer bij www.sybrandsplace.nlmaak jij verbeterslagen in consistentie en het uitwerken naar een volwaardige Style Guide in samenwerking met onze frontend developers. Ons team werkt voor de webshops www.stiho.nlen www.baars-bloemhoff.nl

Plek in de organisatie
Wij veranderen de wereld van de interieurbouwers en aannemers. Zonder hijskranen en bakstenen, maar gewoon met onze blote breinen. Als e-commerce vakmensen in de bouw slaan we de brug tussen vandaag en morgen. Aan de hand van klantinzichten ontdekken wij de knelpunten die ons bewegen om het makkelijker te maken. Dát is wat ons drijft en daar worden wij voor beloond. Dit jaar een top beloning mogen ontvangen door het winnen van de shopping award Intershop B2B 2019!

Top notch
Daar hebben we de beste mensen bij nodig. Bij wie de handen jeuken om digitaal next level te gaan. Het draait om verregaande inzet. Voor onze klanten in de bouw en voor jou. Wij zien Sybrand’s Place als een knooppunt van ‘digital thinkers’ die graag de handen uit de mouwen steken voor top notch resultaten. Sybrand’s Place werkt voor de merken van de Stihogroep. Wij werken met een scrumteam, data analisten en marketeers. Samen met de e-commerce managers realiseren wij de roadmap. 

Wat ga je doen?
De afgelopen 2 jaar hebben in het teken gestaan van platformverbeteringen. Wij hebben de basis gelegd, de komende periode staat in het teken van groei. Je werkt nauw samen met onze senior UX Designer die onderdeel is van het Discovery/CRO team. Hij zet de grote lijnen uit, en jij houdt je bezig met de details als onderdeel van het SCRUM team. Jij werkt:

  • voornamelijk de details uit van onderdelen van de flow en nieuwe functionaliteiten van de webshops van Stiho.nl en Baars & Bloemhoff.nl
  • mee aan het bedenken en uitvoeren van kwalitatieve user tests
  • veel met Sketch, Adobe CS, Zeplin en InVision
  • en jouw verantwoordelijkheid is het afmaken van de styleguide, in nauwe samenwerking met de developers 

Dit zoeken wij:

Conceptueel sterk.- Je hebt visie. Weet die concreet om te zetten. Je weet dit zo te communiceren dat je anderen inspireert met jouw visie.

IT savvy - Je hebt uiteraard kennis van UX, e-commerce platformen en hebt iets met kwalitatieve user tests.

Business value:je begrijpt dat wij bezig zijn met het optimaliseren van de business value.

Persoonlijkheid: Je bent nieuwsgierig, resultaatgericht, nauwkeurig, creatief en verbindend. 

Je hebt zeker MBO werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar UX ervaring. Altijd fijn als je de bouwsector kent alsmede ons platform Intershop maar dat is geen harde eis. Je bent bekend met SCRUM of wil graag in een SCRUM team werken. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Vind je jezelf talentvol en studeer je net dit jaar af, ook dan is het interessant om met ons in gesprek te gaan.

Je werkt altijd op woensdag, want dan is Hugo, onze senior UX Designer, er ook. De andere dagen zijn bespreekbaar.

Wat krijg je terug?
Een inspirerende werkplek in het centrum van Utrecht. Als creatieve digitale geest krijg je er alle ruimte. Je bereikt ons makkelijk met het OV en lunchen doen wij met elkaar. Eigen soep. We werken hard, maar successen vieren we stevig. Je team is open en transparant, je kan met ons lachen. Maar we nemen ons vak serieus. Daarnaast krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen. Want hierdoor blijf jij gemotiveerd om continu jezelf te verbeteren. De diepte in en tegelijk samen genieten. Ontspanning is ook wat waard en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden met 12 ADV dagen op fulltime basis. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn tevens prima.

Durf jj het aan?
Natuurlijk kun je een brief sturen. Die lezen we ook nog. Maar we zijn praktisch ingesteld en zien liever wat jij kan, wie je bent en hoe je CV eruitziet. Overtuig ons en we nodigen je uit voor een stevige kop koffie. En een pittig gesprek.

Bellen & whatsappen is sneller, je kunt Michael van Leeuwen contacten via 06-24203377.

Wil je meteen je CV & profiel mailen dan graag via michael@sybrandsplace.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is onnodig; wij zijn al voorzien.

 

Apply for the job

Should we hire you? If you’re ready to take a new path, click the button below!

Apply