THE HEART OF THE MATTER

 •  

  De kern van onze zaak vind je in Utrecht op Rotsoord 17. Daar bouwen we aan makkelijker. Sybrand’s Place is een plek die inspireert door de ligging én het gezelschap. Als creatieve digitale geest heb je er alle ruimte.

  In een oud-industrieel gebouw van toen doen we dingen van nu. Samen scherpen we onze ambacht aan en laten we die direct in de praktijk gelden. Zo tillen we bij Sybrand’s Place e-commerce uitdagingen naar een hoger level. Daar worden we keer op keer beter van. De key in ons werk vind je terug in de uitstraling van ons pand: open en transparant. Alle ingrediënten om te vlammen zijn aanwezig. We liggen tegen het hart van het centrum dus OV is vlakbij en met een korte wandeling scoor je zo een lekkere lunch.

  Wij zien Sybrand’s Place als een knooppunt van digital thinkers die graag de handen uit de mouwen steken voor top notch resultaten. Kom gerust eens langs. Hang with us. We zijn altijd open.

ABOUT SYBRAND

Oog voor nu en een neus voor de ontwikkelingen van morgen… dat hebben we niet van een vreemde. Gerrit Sijbrand Pelt – grondlegger van Stiho – zette in 1926 als vrije denker al de toon. Hij had héél goed door waar klanten behoefte aan hadden. Door zijn klanten randzaken te besparen was hij van groeiende waarde. En dat vanuit één centrale plek, midden in Utrecht onder de Winkel van Sinkel.

In 90 jaar is er eigenlijk niet veel veranderd. Ook wij geloven dat het makkelijker kan. Zoals Sijbrand ooit een plek vond om alle kansen zelf aan te pakken, zo hebben wij nu Sybrand’s Place.

WORK HARD, PLAY HARD

Hard gaan. Als je van de jaren ’90 bent weet je wat dat kan betekenen. Wij gaan ook hard. Mee met de
ontwikkelingen in de bouw: als het even kan jagen we die zelf aan. Maar ook mee met de ontwikkeling van
een team en ieders talent. Dat vraagt inzet, hard werken en zweten. Van jou maar ook van ons. Samen het succes vieren en het
ervan nemen als dat uitkomt hoort daar ook bij. Dat dus.

 

Naam: Nanne Batelaan

Rol binnen team: Opperteamplayer, medeverantwoordelijk voor de goede vibe binnen Sybrand’s Place en de juiste man of vrouw op de juiste plek. Mijn opdrachtgevers: Stiho en Baars & Bloemhoff.

Persoonlijke tags: Teamplayer, creatief, gas geven, klantgericht, open.

Waar ga je hard voor? Ik ga hard voor alles wat nieuw is. Had ik als kind al. Is het nieuw? Dan vind ik het leuk. Nieuwe ideeën bedenken en daar een succes van maken. Dat is mijn ding. Omdat morgen alles anders is. Beter. Ik máák morgen beter, samen met de andere spelers van Sybrand’s Place. Maar niet lukraak. Bij Sybrand’s Place durven we ook terug te kijken. Want alles is ooit bedacht om een reden. Die dingen bedenken we niet voor onszelf, dat doen we voor onze klant. Die moet er tenslotte beter van worden. En bovendien bepaalt de klant uiteindelijk het succes van het bedrijf. Dát is wat me drijft.

Waar ligt je hart? Mijn roots liggen in Alkmaar. Noord-Hollands nuchter, dat zit er bij mij in. Inmiddels verhuisd naar hartje Utrecht, waar de drukte van de stad me energie geeft. En wat ik dan te veel heb, ren ik er wel uit. Waar ter wereld ik ook ben, die hardloopschoenen gaan mee. Om af en toe een marathon te lopen. Want ik vind dat je van tijd tot tijd je grenzen moet verleggen.

Naam: Merel Rip

Rol binnen team:  Scrum master. De vliegende keep, de motivator, de supporter, de fan.

Persoonlijke tags: team, organisator, creatief, open, pragmatisch, aanpakken.

Waar ga je hard voor? Een geoliede team machine. Een sustainable work flow. Voor elegante en simpele oplossingen voor complexe problemen. Voor meer dan de gemene deler. 1 + 1 is groter dan 2 als je het goed aanpakt en elkaars talenten benut.

Waar ligt je hart? Bij de natuur. Ik heb jaren in Nieuw-Zeeland gewoond en ontdek nu de schoonheid van de Nederlandse natuur. Geen grap. Je vindt me ook vaak op mijn meditatiekussen of op de yogamat. Word ik lekker rustig van.

Naam: Max van der Helm

Rol binnen team: Integreren kun je leren. Flauw. Als integratiespecialist ben ik verantwoordelijk voor de dataflows tussen het e-commerce platform, achterliggende systemen en klanten. Key ingrediënten: performance en betrouwbaarheid.

Persoonlijk tags: Energiek, analytisch, denken-maar-vooral-doen, creatief, gemotiveerd, wij.

Waar ga je hard voor? Als iedereen zegt dat het niet kan, zeg ik dat het wél kan. Ik vertaal wensen van klanten in technische oplossingen. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. En dan hè, op het moment dat het gelukt is, ga ik eens even lekker achterover hangen en samen met mijn team een partij trots zitten wezen.

Waar ligt je hart? Ik heb Zuid-Hollandse genen. Van Zoetermeer ging ik naar Leiden en via Strijen naar Rotterdam. Die havenmentaliteit – niet lullen maar poetsen – past bij mij. Zeggen ze trouwens niet altijd dat je van je hobby je werk moet maken? Of was het nou andersom? Ik pas het in elk geval wel toe thuis, met home-automation, RPI en natuurlijk Arduino. En moet mijn hoofd dan echt even leeg, ga ik een uurtje lekker modelvliegen of geocachen. Ben ik helemaal gereset.

Naam: Michael van Leeuwen

Rol binnen team: Zoeker & vinder a.k.a. recruiter. Geeft me een enorme kick, dat ik in die giga vijver precies die ene persoon vind die hier, bij Sybrand’s Place, helemaal op zijn (of haar!) plek is.

Persoonlijke tags: Energiezoekend en -gevend, teamplayer to the max, positief en mensgericht.

Waar ga je hard voor? Voor de juiste match voor meer jaren. Altijd al gedaan. Duurzaam werkgeverschap én werknemerschap. Geweldig als ik na een jaar kan constateren dat het team gewoon klopt. Dat mensen lol hebben in hun werk en succesvol zijn in wat ze doen. Succes ontstaat door vakmanschap, bereidwilligheid, passie en vrolijkheid. Dáár zet ik me voor in. De meeste recruiters scannen cv’s. Bam. Dan heb je opeens een match of zo. Doe ik niet aan. Ik wil weten wie ik voor me heb, een beetje door iemand heen kijken. En zeker weten dat die persoon past in een cultuur waar ze altijd het beste uit mensen willen halen. Omdat die mensen ook het beste daarvoor terugkrijgen.

Waar ligt je hart? Je hebt er sijsies en drijfsijsies, Amsterdam dus. Want daar woont iedereen die ik liefheb. Ik word happy van mijn werk. Ik heb een grenzeloze interesse in de mensen om me heen en de wereld om me heen. Wie goed kijkt, ontdekt elke dag iets nieuws.

Naam: Hugo van Schaik

Rol binnen het team: Valt het te designen, dan kan ik dat. Als all-rounder ben ik in het Scrum-team primair verantwoordelijk voor UX/UI design van Stiho en Baars & Bloemhoff. Moeten er concepten, apps en marketing-communicatie-uitingen worden uitgewerkt? I’m your man.

Persoonlijke tags: Vakwerk, inspirator, sparringpartner, rebel with a cause.

Waar ga je hard voor? Doelgericht werken aan dat wat direct het meeste waarde oplevert. Conversie door design. Een gebruikservaring neerzetten waar over gepraat wordt. Met kleine inspanningen grote impulsen geven aan het Scrum-team.

Waar ligt je hart: Design natuurlijk! En wie lekker wil eten, kan ook bij mij terecht want ik ben een gepassioneerd thuis-chef. Helemaal mijn ding: kleinschalige intieme diners die de verwachtingen op het gebied van smaak en beleving overtreffen. Trouwens, koken en mijn werk als UX designer hebben meer gemeen dan je misschien denkt. Een goede organisatie, de mise-en-place, bereiding en presentatie hebben allemaal dat ene doel: de gast aan tafel positief verrassen. Daarbij zal ik – in welke rol dan ook – altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Doelen bereik je door er vol voor te gaan. Eet smakelijk!

Naam: Dick de Bruijn

Rol binnen team: Binnen het scrum-team ben ik backend developer. Ik zet graag mijn tanden technisch uitdagende vraagstukken.

Persoonlijke tags: analytisch, aanpakken, uitdagingen, nieuwsgierig, gedreven.

Waar ga je hard voor? Om voor technische of complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Is er een probleem wat bijna niet op te lossen is, ik zet er mijn tanden in.

Waar ligt je hart? Bij de natuur, buiten zijn. Ik woon in Zuid Holland in een dorpje in de polder. Ik vindt het heerlijk om met mijn laarzen aan door de weilanden te lopen.

Naam: Ruvar Spauwen

Rol binnen team: als Front-end developer richt ik mij op de webshop van onze formules en optimaliseer ik, in samenwerking met de designer en PO's, de gebruikerservaring. Het leuke aan front-end ontwikkeling is dat je veel afwisseling hebt, eigenlijk continu blijft leren (zeker met moderne web apps) en snel het resultaat in de browser ziet. Maar evengoed vind ik het ook heel leuk om aan de back-end of met databases te werken en daar is gelukkig binnen ons SCRUM-team voldoende ruimte voor.

Persoonlijke tags: oog voor detail, veelzijdig, betrouwbaar, analytisch, onderzoekend, kritisch

Waar ga je hard voor? Een duurzame werkomgeving waar fijne collega's werken, die elkaar uitdagen en respecteren, en waar je aan complexe, goed uitgedachte en afwisselende projecten werkt. Maar ook een plek waar je fouten kunt maken en problemen kan behandelen, zodat je over de lange termijn met een goed gevoel naar je werk blijft gaan. Immers, "het kantoor" zie ik graag ook als een tweede thuis.

Waar ligt je hart? Ik woon nu al zeker 10 jaar in Utrecht, maar ik ben opgegroeid in Nijmegen, waar ik het als fanatieke wielrenner (inmiddels "mooiweer fietser") altijd geweldig vond omdat je daar heel veel verschillende omgevingen in de buurt hebt. Daarnaast ligt de drukte in de Randstad me eigenlijk niet zo, maar gelukkig heeft Utrecht ook wel wat rustigere plekjes en je kan aardig fietsen over de Heuvelrug. In de toekomst zou ik graag wel wat dichterbij de natuur willen. Misschien wel ergens in het buitenland.

Naam: Paul van Leeuwen

Rol binnen het team: Digital Data Analyst - Ik beantwoord de vragen die de product owners opwerpen. Dit doe ik door de business problemen helder te definiëren, ze meetbaar te maken en te blijven graven in de data totdat ik duidelijke inzichten of efficiënte oplossingen heb gevonden.

Persoonlijke tags: Nieuwsgierig, Leergierig, Sceptisch, Rationeel en Flexibel

Waar ga je hard voor? Ik vind het leuk om zienswijzen op de proef te stellen. Door de data in te duiken en mensen nieuwe inzichten te geven. Noem het ‘alternatieve feiten’..

Waar ligt je hart? Muziek! Alles wat ermee te maken heeft eigenlijk wel. Zowel het luisteren naar het nieuwste werk van bands als de Arctic Monkeys, the Black Keys en Current Swell, als ook het zelf bespelen van drums, gitaar en bas. Door muziek kan ik even alles vergeten, maar het kan er ook voor zorgen dat ik in een bepaalde stemming kom.

Naam Safayar Ahmed 

Rol binnen team Als een back-end developer is het mijn taak om processen te ontwikkelen, updaten en te onderhouden. Hiermee help ik onze klanten om de beste e-commerce ervaring te hebben.

Waar ga je hard voor? Mijzelf uitdagen om moeilijke problemen op te lossen en samen  team goals te halen. Dit zijn de redenen waarvoor ik software engineer ben geworden. 

Waar ligt je hart? Game avond met pizza, of een rustige dag met boek. Dat is alles dat ik nodig heb om mezelf op te laden voor de volgende uitdaging in mijn leven.

Naam: Marc Halewyn

Rol binnen team:  Agile tester

Persoonlijke tags: Nieuwsgierig, kritisch, gedreven, enthousiast.

Waar ga je hard voor? Plezier in het werk. Een uitdagende omgeving waar samenwerking centraal staat en waar mensen passie uitstralen. In het test vak blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ik ben actief in de transformatie van het team naar shift left testing.

Waar ligt je hart? Naast een boeiende werkomgeving vind ik het leuk en belangrijk om zo veel mogelijk bij mijn dochters te zijn en dan het liefst buiten in het zonnetje.

Who is he? Jorre de Jong

Role within the team? Als online marketeer werk ik doelgericht aan het optimaliseren van de websites van onze klanten. Het vergroten van het aantal gebruikers, gebruiksgemak en conversies. Met behulp van analyses ga ik opzoek naar online verbeterpunten en formuleer ik hypotheses, die we vervolgens testen. Heeft dit een positief effect op het bezoekersgedrag of de conversies? Zoja, dan gaan we met het developers team deze verbeteringen doorvoeren!

Tags Transparant, creatief, compassie, nieuwsgierig, open en eerlijk

What makes you work hard? Werken aan projecten waar je mensen blij mee kan maken. Voor collega’s, klanten en eindgebruikers. Werk geeft mij voldoening als het vernieuwend is en toevoeging geeft.

What makes you tick? Nieuwe projecten, zowel op mijn werk als hierbuiten. Graag reis ik af naar nieuwe landen en gebieden om mijn horizon te verbreden. Nieuwe uitdagingen en een stap uit de ‘comfortzone’. Nieuwe culturen en mensen ontmoeten met een andere levensvisies. Dat inspireert mij.

Naam: Dinah Siebers

Rol binnen team: Front-end developer

Persoonlijke tags: Creatief, probleem oplosser, nieuwsgierig, assertief, open

Waar ga je hard voor? Nieuwe concepten leren en het fixen of bouwen van dingen die op het eerste gezicht onmogelijk leken, geven mij veel energie.

Waar ligt je hart? Op mijn vrije dagen kan je mij liggend op de bosgrond vinden met mijn camera, druk bezig met het maken van portretten van insecten. Ik vind dit zowel uitdagend als ontspannend om te doen en het is een prettige afwisseling van achter de computer zitten op werk. Naast macro fotografie kan ik mijn energie goed kwijt met sport, door het trainen van karate en naar de sportschool te gaan.

E-COMMERCE IN ACTION

Sybrand’s Place werkt voor 3 formules: Stiho, Giebels en Baars & Bloemhoff.

Stiho en Giebels zijn samen thuis in de bouw. Baars & Bloemhoff is helemaal thuis in interieurs.

Voor alle drie de formules werken wij aan de digitale ontwikkeling. Zowel in back-end, front-end als UX design. Dit doen wij op het gezamenlijk Intershop platform en in de toekomst met nieuwe app’s.

 • Stiho

  Stiho is a groothandel in bouwmaterialen in hart en nieren. Er zijn 16 winkels door het hele land heen, dus er is altijd een winkel dichtbij. Stiho heeft een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de eisen van de professionele aannemer. Medewerkers leveren een hoge kwaliteit van zorgvuldige, vriendelijke en gepersonaliseerde klantenservice. Stiho gelooft in samenwerking en partnerschap. 

  Giebels is een groothandel in ijzerwaren en gereedschap. Er zijn 13 winkels door het land heen en het Giebels assortiment kan ook gevonden worden de 13 Stiho 'bouwpleinen'.

  Geinteresseerd? Check www.stiho.nl

   

 • Baars & Bloemhoff

  Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

  We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

  Lees meer op www.baars-bloemhoff.nl

MAKE NOISE, GET NOTICED

Getriggerd door Sybrand’s Place? Denk jij over een goed paar ogen te beschikken dat klantinzichten kan ontrafelen?
Jeuken je vingers bij de gedachte dat je next level los mag gaan in de e-commerce? Laat dan van je horen!

 

Product owner

Op zoek naar je nieuwe en grotere uitdaging als product owner? Ben jij conceptueel sterk, IT savvy, een stakeholder manager pure sang? Weet jij hoe je complexe business vragen en klant landschappen in kaart kunt brengen? Dan willen wij graag kennis met je maken.

Lees meer

Back-End Developer (Senior)

Als Senior Back-End Developer bij Sybrand’s Place ben je een teamspeler die wild is van het ontwikkelen van software voor e-commerceprojecten. We werken met het framework van Intershop, daarbinnen krijg je alle ruimte voor initiatief. Jij gaat samen met je team ons e-commerceplatform naar een hoger level tillen. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

Student en kun je programmeren?

Houd je van programmeren en heb je zin om een kijkje in de keuken te komen nemen en mee te helpen? Wij vinden het altijd leuk om te horen waar jij warm voor loopt. Er is hier altijd wel wat te doen.

Mail of bel ons als je met ons wilt kennismaken. Neem je tafeltennis skills mee ;)

 

Lees meer

Studentenbaan: Digital Data Analyst (e-commerce)

Wil jij impact maken met jouw analyses, en ben jij secuur, gedreven en gek op cijfers? Dan is deze bijbaan je op het lijf geschreven. Bij Sybrand’s Place zoeken wij per direct een Junior Digital Data Analyst. 

Lees meer

 • De Intershop B2B Award 2019 is binnen!

  2019-03-29

  Het is officeel, onze webshops stiho.nl en baars-bloemhoff.nl hebben gisteren de Intershop B2B Award gewonnen! We zijn hier op Sybrand's place natuurlijk super trots op deze award, omdat we dagelijks bezig zijn de shops beter te maken. 

  Lees meer
 • Genomineerd voor de Shopping Awards!

  2019-03-13

  Onze webshops stiho.nl en baars-bloemhoff.nl zijn genomineerd voor de Shopping Awards! We zijn mega trots omdat we ons dagelijks inzetten voor een goede shop ervaring voor onze klanten. Razend benieuwd naar de uitslag op het Shopping Awards Gala op de 28e maart. Fancy! 

  Lees meer
 • Sofar Sounds concert in ons eigen kantoor

  2018-12-15

  De laatste maand van vorig jaar begon goed met een concert georganiseerd door Sofar Sounds Utrecht op onze locatie. Super gaaf om naar een live concert van Adam Giles Levi, The Wanderer, en LEVI,  te gaan in je eigen office. Het was onze eerste kennismaking met Sofar Sounds en zijn omvergeblazen door de strakke organisatie en het leuke en relaxte publiek dat kwam luisteren.

  Meer foto’s op facebook.

  Lees meer