THE HEART OF THE MATTER

 •  

  De kern van onze zaak vind je in Utrecht op Rotsoord 17. Daar bouwen we aan makkelijker. Sybrand’s Place is een plek die inspireert door de ligging én het gezelschap. Als creatieve digitale geest heb je er alle ruimte.

  In een oud-industrieel gebouw van toen doen we dingen van nu. Samen scherpen we onze ambacht aan en laten we die direct in de praktijk gelden. Zo tillen we bij Sybrand’s Place e-commerce uitdagingen naar een hoger level. Daar worden we keer op keer beter van. De key in ons werk vind je terug in de uitstraling van ons pand: open en transparant. Alle ingrediënten om te vlammen zijn aanwezig. We liggen tegen het hart van het centrum dus OV is vlakbij en met een korte wandeling scoor je zo een lekkere lunch.

  Wij zien Sybrand’s Place als een knooppunt van digital thinkers die graag de handen uit de mouwen steken voor top notch resultaten. Kom gerust eens langs. Hang with us. We zijn altijd open.

ABOUT SYBRAND

Oog voor nu en een neus voor de ontwikkelingen van morgen… dat hebben we niet van een vreemde. Gerrit Sijbrand Pelt – grondlegger van Stiho – zette in 1926 als vrije denker al de toon. Hij had héél goed door waar klanten behoefte aan hadden. Door zijn klanten randzaken te besparen was hij van groeiende waarde. En dat vanuit één centrale plek, midden in Utrecht onder de Winkel van Sinkel.

In 90 jaar is er eigenlijk niet veel veranderd. Ook wij geloven dat het makkelijker kan. Zoals Sijbrand ooit een plek vond om alle kansen zelf aan te pakken, zo hebben wij nu Sybrand’s Place.

WORK HARD, PLAY HARD

Hard gaan. Als je van de jaren ’90 bent weet je wat dat kan betekenen. Wij gaan ook hard. Mee met de
ontwikkelingen in de bouw: als het even kan jagen we die zelf aan. Maar ook mee met de ontwikkeling van
een team en ieders talent. Dat vraagt inzet, hard werken en zweten. Van jou maar ook van ons. Samen het succes vieren en het
ervan nemen als dat uitkomt hoort daar ook bij. Dat dus.

 

Naam: Nanne Batelaan

Rol binnen team: Opperteamplayer, medeverantwoordelijk voor de goede vibe binnen Sybrand’s Place en de juiste man of vrouw op de juiste plek. Mijn opdrachtgevers: Stiho en Baars & Bloemhoff.

Persoonlijke tags: Teamplayer, creatief, gas geven, klantgericht, open.

Waar ga je hard voor? Ik ga hard voor alles wat nieuw is. Had ik als kind al. Is het nieuw? Dan vind ik het leuk. Nieuwe ideeën bedenken en daar een succes van maken. Dat is mijn ding. Omdat morgen alles anders is. Beter. Ik máák morgen beter, samen met de andere spelers van Sybrand’s Place. Maar niet lukraak. Bij Sybrand’s Place durven we ook terug te kijken. Want alles is ooit bedacht om een reden. Die dingen bedenken we niet voor onszelf, dat doen we voor onze klant. Die moet er tenslotte beter van worden. En bovendien bepaalt de klant uiteindelijk het succes van het bedrijf. Dát is wat me drijft.

Waar ligt je hart? Mijn roots liggen in Alkmaar. Noord-Hollands nuchter, dat zit er bij mij in. Inmiddels verhuisd naar hartje Utrecht, waar de drukte van de stad me energie geeft. En wat ik dan te veel heb, ren ik er wel uit. Waar ter wereld ik ook ben, die hardloopschoenen gaan mee. Om af en toe een marathon te lopen. Want ik vind dat je van tijd tot tijd je grenzen moet verleggen.

Naam: Merel Rip

Rol binnen team:  Scrum master. De vliegende keep, de motivator, de supporter, de fan.

Persoonlijke tags: team, organisator, creatief, open, pragmatisch, aanpakken.

Waar ga je hard voor? Een geoliede team machine. Een sustainable work flow. Voor elegante en simpele oplossingen voor complexe problemen. Voor meer dan de gemene deler. 1 + 1 is groter dan 2 als je het goed aanpakt en elkaars talenten benut.

Waar ligt je hart? Bij de natuur. Ik heb jaren in Nieuw-Zeeland gewoond en ontdek nu de schoonheid van de Nederlandse natuur. Geen grap. Je vindt me ook vaak op mijn meditatiekussen of op de yogamat. Word ik lekker rustig van.

Naam: Max van der Helm

Rol binnen team: Integreren kun je leren. Flauw. Als integratiespecialist ben ik verantwoordelijk voor de dataflows tussen het e-commerce platform, achterliggende systemen en klanten. Key ingrediënten: performance en betrouwbaarheid.

Persoonlijk tags: Energiek, analytisch, denken-maar-vooral-doen, creatief, gemotiveerd, wij.

Waar ga je hard voor? Als iedereen zegt dat het niet kan, zeg ik dat het wél kan. Ik vertaal wensen van klanten in technische oplossingen. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. En dan hè, op het moment dat het gelukt is, ga ik eens even lekker achterover hangen en samen met mijn team een partij trots zitten wezen.

Waar ligt je hart? Ik heb Zuid-Hollandse genen. Van Zoetermeer ging ik naar Leiden en via Strijen naar Rotterdam. Die havenmentaliteit – niet lullen maar poetsen – past bij mij. Zeggen ze trouwens niet altijd dat je van je hobby je werk moet maken? Of was het nou andersom? Ik pas het in elk geval wel toe thuis, met home-automation, RPI en natuurlijk Arduino. En moet mijn hoofd dan echt even leeg, ga ik een uurtje lekker modelvliegen of geocachen. Ben ik helemaal gereset.

Naam: Michael van Leeuwen

Rol binnen team: Zoeker & vinder a.k.a. recruiter. Geeft me een enorme kick, dat ik in die giga vijver precies die ene persoon vind die hier, bij Sybrand’s Place, helemaal op zijn (of haar!) plek is.

Persoonlijke tags: Energiezoekend en -gevend, teamplayer to the max, positief en mensgericht.

Waar ga je hard voor? Voor de juiste match voor meer jaren. Altijd al gedaan. Duurzaam werkgeverschap én werknemerschap. Geweldig als ik na een jaar kan constateren dat het team gewoon klopt. Dat mensen lol hebben in hun werk en succesvol zijn in wat ze doen. Succes ontstaat door vakmanschap, bereidwilligheid, passie en vrolijkheid. Dáár zet ik me voor in. De meeste recruiters scannen cv’s. Bam. Dan heb je opeens een match of zo. Doe ik niet aan. Ik wil weten wie ik voor me heb, een beetje door iemand heen kijken. En zeker weten dat die persoon past in een cultuur waar ze altijd het beste uit mensen willen halen. Omdat die mensen ook het beste daarvoor terugkrijgen.

Waar ligt je hart? Je hebt er sijsies en drijfsijsies, Amsterdam dus. Want daar woont iedereen die ik liefheb. Ik word happy van mijn werk. Ik heb een grenzeloze interesse in de mensen om me heen en de wereld om me heen. Wie goed kijkt, ontdekt elke dag iets nieuws.

Naam: Hugo van Schaik

Rol binnen het team: Valt het te designen, dan kan ik dat. Als all-rounder ben ik in het Scrum-team primair verantwoordelijk voor UX/UI design van Stiho en Baars & Bloemhoff. Moeten er concepten, apps en marketing-communicatie-uitingen worden uitgewerkt? I’m your man.

Persoonlijke tags: Vakwerk, inspirator, sparringpartner, rebel with a cause.

Waar ga je hard voor? Doelgericht werken aan dat wat direct het meeste waarde oplevert. Conversie door design. Een gebruikservaring neerzetten waar over gepraat wordt. Met kleine inspanningen grote impulsen geven aan het Scrum-team.

Waar ligt je hart: Design natuurlijk! En wie lekker wil eten, kan ook bij mij terecht want ik ben een gepassioneerd thuis-chef. Helemaal mijn ding: kleinschalige intieme diners die de verwachtingen op het gebied van smaak en beleving overtreffen. Trouwens, koken en mijn werk als UX designer hebben meer gemeen dan je misschien denkt. Een goede organisatie, de mise-en-place, bereiding en presentatie hebben allemaal dat ene doel: de gast aan tafel positief verrassen. Daarbij zal ik – in welke rol dan ook – altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Doelen bereik je door er vol voor te gaan. Eet smakelijk!

Naam: Dick de Bruijn

Rol binnen team: Binnen het scrum-team ben ik backend developer. Ik zet graag mijn tanden technisch uitdagende vraagstukken.

Persoonlijke tags: analytisch, aanpakken, uitdagingen, nieuwsgierig, gedreven.

Waar ga je hard voor? Om voor technische of complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Is er een probleem wat bijna niet op te lossen is, ik zet er mijn tanden in.

Waar ligt je hart? Bij de natuur, buiten zijn. Ik woon in Zuid Holland in een dorpje in de polder. Ik vindt het heerlijk om met mijn laarzen aan door de weilanden te lopen.

Naam: Ruvar Spauwen

Rol binnen team: als Front-end developer richt ik mij op de webshop van onze formules en optimaliseer ik, in samenwerking met de designer en PO's, de gebruikerservaring. Het leuke aan front-end ontwikkeling is dat je veel afwisseling hebt, eigenlijk continu blijft leren (zeker met moderne web apps) en snel het resultaat in de browser ziet. Maar evengoed vind ik het ook heel leuk om aan de back-end of met databases te werken en daar is gelukkig binnen ons SCRUM-team voldoende ruimte voor.

Persoonlijke tags: oog voor detail, veelzijdig, betrouwbaar, analytisch, onderzoekend, kritisch

Waar ga je hard voor? Een duurzame werkomgeving waar fijne collega's werken, die elkaar uitdagen en respecteren, en waar je aan complexe, goed uitgedachte en afwisselende projecten werkt. Maar ook een plek waar je fouten kunt maken en problemen kan behandelen, zodat je over de lange termijn met een goed gevoel naar je werk blijft gaan. Immers, "het kantoor" zie ik graag ook als een tweede thuis.

Waar ligt je hart? Ik woon nu al zeker 10 jaar in Utrecht, maar ik ben opgegroeid in Nijmegen, waar ik het als fanatieke wielrenner (inmiddels "mooiweer fietser") altijd geweldig vond omdat je daar heel veel verschillende omgevingen in de buurt hebt. Daarnaast ligt de drukte in de Randstad me eigenlijk niet zo, maar gelukkig heeft Utrecht ook wel wat rustigere plekjes en je kan aardig fietsen over de Heuvelrug. In de toekomst zou ik graag wel wat dichterbij de natuur willen. Misschien wel ergens in het buitenland.

Naam: Paul van Leeuwen

Rol binnen het team: Digital Data Analyst - Ik beantwoord de vragen die de product owners opwerpen. Dit doe ik door de business problemen helder te definiëren, ze meetbaar te maken en te blijven graven in de data totdat ik duidelijke inzichten of efficiënte oplossingen heb gevonden.

Persoonlijke tags: Nieuwsgierig, Leergierig, Sceptisch, Rationeel en Flexibel

Waar ga je hard voor? Ik vind het leuk om zienswijzen op de proef te stellen. Door de data in te duiken en mensen nieuwe inzichten te geven. Noem het ‘alternatieve feiten’..

Waar ligt je hart? Muziek! Alles wat ermee te maken heeft eigenlijk wel. Zowel het luisteren naar het nieuwste werk van bands als de Arctic Monkeys, the Black Keys en Current Swell, als ook het zelf bespelen van drums, gitaar en bas. Door muziek kan ik even alles vergeten, maar het kan er ook voor zorgen dat ik in een bepaalde stemming kom.

Naam Safayar Ahmed 

Rol binnen team Als een back-end developer is het mijn taak om processen te ontwikkelen, updaten en te onderhouden. Hiermee help ik onze klanten om de beste e-commerce ervaring te hebben.

Waar ga je hard voor? Mijzelf uitdagen om moeilijke problemen op te lossen en samen  team goals te halen. Dit zijn de redenen waarvoor ik software engineer ben geworden. 

Waar ligt je hart? Game avond met pizza, of een rustige dag met boek. Dat is alles dat ik nodig heb om mezelf op te laden voor de volgende uitdaging in mijn leven.

Naam  Paulina Cierniak

Role binnen het team? Als een Agile Tester / Analyst zorg ik ervoor de de behoeftes van de business op een concrete en meetbare manier beschreven zijn, zodat de oplossing waarde toevoegt. 

Persoonlijke tags? Energiek, ongeduldig, creatief, scherp observerend en helder communicerend. 

Waar ga je hard voor?  I word enthousiast als ik iemand hoor zeggen dat iets niet gedaan kan worden. Ik blijf gemotiveerd wanneer ik zie dat een taak een deel is van een groter geheel waar ik achter sta. 

Waar ligt je hart? Ik ben graag buiten en beweeg graag. I houd van road trips, nieuwe en oude plekken bezoeken. Nieuwe contacten opdoen. Elke jaar doe ik bewust één ding dat ik nog nooit heb gedaan, gewoon om te zien of ik het kan. 

E-COMMERCE IN ACTION

Sybrand’s Place werkt voor 3 formules: Stiho, Giebels en Baars & Bloemhoff.

Stiho en Giebels zijn samen thuis in de bouw. Baars & Bloemhoff is helemaal thuis in interieurs.

Voor alle drie de formules werken wij aan de digitale ontwikkeling. Zowel in back-end, front-end als UX design. Dit doen wij op het gezamenlijk Intershop platform en in de toekomst met nieuwe app’s.

 • Baars & Bloemhoff

  Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

  We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

  Lees meer op www.baars-bloemhoff.nl

MAKE NOISE, GET NOTICED

Getriggerd door Sybrand’s Place? Denk jij over een goed paar ogen te beschikken dat klantinzichten kan ontrafelen?
Jeuken je vingers bij de gedachte dat je next level los mag gaan in de e-commerce? Laat dan van je horen!

 

Developer * 32 – 40 uur * HBO/WO

Als developer binnen Sybrand's place bouw je mee aan de front-end van onze webshops en nodigen we je uit je skills te verbreden. Je hebt drive en ziet mogelijkheden voor verbeteringen, en je krijgt ook de kans om die te ontwikkelen. Met jouw oog voor design en je kennis van front-end technieken help je de ervaring van onze eindgebruikers te verbeteren. Daar doe je het tenslotte voor. 

Lees meer

Agile tester (medior)

Als Agile tester bij Sybrand’s Place zet je jouw scherpe oog en liefde voor detail in tijdens het SCRUM process. Je bent integraal onderdeel van het team en werkt nauw samen met de developers. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

Student en kun je programmeren?

Houd je van programmeren en heb je zin om een kijkje in de keuken te komen nemen en mee te helpen? Wij vinden het altijd leuk om te horen waar jij warm voor loopt. Er is hier altijd wel wat te doen.

Mail of bel ons als je met ons wilt kennismaken. Neem je tafeltennis skills mee ;)

 

Lees meer

Back-End Developer (Senior)

Als Senior Back-End Developer bij Sybrand’s Place ben je een teamspeler die wild is van het ontwikkelen van software voor e-commerceprojecten. We werken met het framework van Intershop, daarbinnen krijg je alle ruimte voor initiatief. Jij gaat samen met je team ons e-commerceplatform naar een hoger level tillen. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

 • Emerce over Sybrand's place: 'De Stiho Groep opent eigen internetbureau

  2017-03-23
  Lees meer
 • Digital innovation day 2017

  2017-03-17
  Lees meer
 • Stiho over b2b e-commerce: 'Een ambachtelijke revolutie'

  2017-03-01

  De Stiho Groep, in 1926 begonnen als de Stichtse Houthandel, wil de komende jaren exponentieel groeien online. 

  Lees meer