THE HEART OF THE MATTER

 •  

  De kern van onze zaak vind je in Utrecht op Rotsoord 17. Daar bouwen we aan makkelijker. Sybrand’s Place is een plek die inspireert door de ligging én het gezelschap. Als creatieve digitale geest heb je er alle ruimte.

  In een oud-industrieel gebouw van toen doen we dingen van nu. Samen scherpen we onze ambacht aan en laten we die direct in de praktijk gelden. Zo tillen we bij Sybrand’s Place e-commerce uitdagingen naar een hoger level. Daar worden we keer op keer beter van. De key in ons werk vind je terug in de uitstraling van ons pand: open en transparant. Alle ingrediënten om te vlammen zijn aanwezig. We liggen tegen het hart van het centrum dus OV is vlakbij en met een korte wandeling scoor je zo een lekkere lunch.

  Wij zien Sybrand’s Place als een knooppunt van digital thinkers die graag de handen uit de mouwen steken voor top notch resultaten. Kom gerust eens langs. Hang with us. We zijn altijd open.

ABOUT SYBRAND

Oog voor nu en een neus voor de ontwikkelingen van morgen… dat hebben we niet van een vreemde. Gerrit Sijbrand Pelt – grondlegger van Stiho – zette in 1926 als vrije denker al de toon. Hij had héél goed door waar klanten behoefte aan hadden. Door zijn klanten randzaken te besparen was hij van groeiende waarde. En dat vanuit één centrale plek, midden in Utrecht onder de Winkel van Sinkel.

In 90 jaar is er eigenlijk niet veel veranderd. Ook wij geloven dat het makkelijker kan. Zoals Sijbrand ooit een plek vond om alle kansen zelf aan te pakken, zo hebben wij nu Sybrand’s Place.

WORK HARD, PLAY HARD

Hard gaan. Als je van de jaren ’90 bent weet je wat dat kan betekenen. Wij gaan ook hard. Mee met de
ontwikkelingen in de bouw: als het even kan jagen we die zelf aan. Maar ook mee met de ontwikkeling van
een team en ieders talent. Dat vraagt inzet, hard werken en zweten. Van jou maar ook van ons. Samen het succes vieren en het
ervan nemen als dat uitkomt hoort daar ook bij. Dat dus.

 

Naam: Nanne Batelaan

Rol binnen team: Opperteamplayer, medeverantwoordelijk voor de goede vibe binnen Sybrand’s Place en de juiste man of vrouw op de juiste plek. Mijn opdrachtgevers: Stiho en Baars & Bloemhoff.

Persoonlijke tags: Teamplayer, creatief, gas geven, klantgericht, open.

Waar ga je hard voor? Ik ga hard voor alles wat nieuw is. Had ik als kind al. Is het nieuw? Dan vind ik het leuk. Nieuwe ideeën bedenken en daar een succes van maken. Dat is mijn ding. Omdat morgen alles anders is. Beter. Ik máák morgen beter, samen met de andere spelers van Sybrand’s Place. Maar niet lukraak. Bij Sybrand’s Place durven we ook terug te kijken. Want alles is ooit bedacht om een reden. Die dingen bedenken we niet voor onszelf, dat doen we voor onze klant. Die moet er tenslotte beter van worden. En bovendien bepaalt de klant uiteindelijk het succes van het bedrijf. Dát is wat me drijft.

Waar ligt je hart? Mijn roots liggen in Alkmaar. Noord-Hollands nuchter, dat zit er bij mij in. Inmiddels verhuisd naar hartje Utrecht, waar de drukte van de stad me energie geeft. En wat ik dan te veel heb, ren ik er wel uit. Waar ter wereld ik ook ben, die hardloopschoenen gaan mee. Om af en toe een marathon te lopen. Want ik vind dat je van tijd tot tijd je grenzen moet verleggen.

Naam: Merel Rip

Rol binnen team: Front end dev. Ik zet graag mijn tanden in alle UI puzzels.

Persoonlijke tags: team, naadloze gebruikerservaring, creatief, open, pragmatisch, aanpakken.

Waar ga je hard voor? Voor elegante en simpele oplossingen voor complexe problemen. Voor meer dan de gemene deler. 1 + 1 is groter dan 2 als je het goed aanpakt en elkaars talenten benut. Nuttige oplossingen bouwen die mensen graag gebruiken.

Waar ligt je hart? Bij de natuur. Ik heb jaren in Nieuw-Zeeland gewoond en ontdek nu de schoonheid van de Nederlandse natuur. Geen grap. Je vindt me ook vaak op mijn meditatiekussen of op de yogamat. Word ik lekker rustig van.

Naam: Max van der Helm

Rol binnen team: Integreren kun je leren. Flauw. Als integratiespecialist ben ik verantwoordelijk voor de dataflows tussen het e-commerce platform, achterliggende systemen en klanten. Key ingrediënten: performance en betrouwbaarheid.

Persoonlijk tags: Energiek, analytisch, denken-maar-vooral-doen, creatief, gemotiveerd, wij.

Waar ga je hard voor? Als iedereen zegt dat het niet kan, zeg ik dat het wél kan. Ik vertaal wensen van klanten in technische oplossingen. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. En dan hè, op het moment dat het gelukt is, ga ik eens even lekker achterover hangen en samen met mijn team een partij trots zitten wezen.

Waar ligt je hart? Ik heb Zuid-Hollandse genen. Van Zoetermeer ging ik naar Leiden en via Strijen naar Rotterdam. Die havenmentaliteit – niet lullen maar poetsen – past bij mij. Zeggen ze trouwens niet altijd dat je van je hobby je werk moet maken? Of was het nou andersom? Ik pas het in elk geval wel toe thuis, met home-automation, RPI en natuurlijk Arduino. En moet mijn hoofd dan echt even leeg, ga ik een uurtje lekker modelvliegen of geocachen. Ben ik helemaal gereset.

Naam: Tim Visser

Rol binnen team:  Manus-van-alles. MVP opzetten? Doe ik. Initiatief nemen in onze integratieworkflow? It’s me. Aan-elkaar-knoper van bestaande systemen. En dit allemaal voor ons grotere doel: klanten tevreden maken!

Persoonlijke tags: MVP, enthousiaste creatieveling, meedenker, doelgericht.

Waar ga je hard voor? Voor mijn team. En voor techniek.

Waar ligt je hart? #blush. Voor vriendin en ons hondje Lexi. Ik zet me elke dag voor 200% in voor de dingen waarin ik geloof. Wat dat dan is? Duurzame relaties. In mijn werk én privé.

Naam: Michael van Leeuwen

Rol binnen team: Zoeker & vinder a.k.a. recruiter. Geeft me een enorme kick, dat ik in die giga vijver precies die ene persoon vind die hier, bij Sybrand’s Place, helemaal op zijn (of haar!) plek is.

Persoonlijke tags: Energiezoekend en -gevend, teamplayer to the max, positief en mensgericht.

Waar ga je hard voor? Voor de juiste match voor meer jaren. Altijd al gedaan. Duurzaam werkgeverschap én werknemerschap. Geweldig als ik na een jaar kan constateren dat het team gewoon klopt. Dat mensen lol hebben in hun werk en succesvol zijn in wat ze doen. Succes ontstaat door vakmanschap, bereidwilligheid, passie en vrolijkheid. Dáár zet ik me voor in. De meeste recruiters scannen cv’s. Bam. Dan heb je opeens een match of zo. Doe ik niet aan. Ik wil weten wie ik voor me heb, een beetje door iemand heen kijken. En zeker weten dat die persoon past in een cultuur waar ze altijd het beste uit mensen willen halen. Omdat die mensen ook het beste daarvoor terugkrijgen.

Waar ligt je hart? Je hebt er sijsies en drijfsijsies, Amsterdam dus. Want daar woont iedereen die ik liefheb. Ik word happy van mijn werk. Ik heb een grenzeloze interesse in de mensen om me heen en de wereld om me heen. Wie goed kijkt, ontdekt elke dag iets nieuws.

Naam: Hugo van Schaik

Rol binnen het team: Valt het te designen, dan kan ik dat. Als all-rounder ben ik in het Scrum-team primair verantwoordelijk voor UX/UI design van Stiho en Baars & Bloemhoff. Moeten er concepten, apps en marketing-communicatie-uitingen worden uitgewerkt? I’m your man.

Persoonlijke tags: Vakwerk, inspirator, sparringpartner, rebel with a cause.

Waar ga je hard voor? Doelgericht werken aan dat wat direct het meeste waarde oplevert. Conversie door design. Een gebruikservaring neerzetten waar over gepraat wordt. Met kleine inspanningen grote impulsen geven aan het Scrum-team.

Waar ligt je hart: Design natuurlijk! En wie lekker wil eten, kan ook bij mij terecht want ik ben een gepassioneerd thuis-chef. Helemaal mijn ding: kleinschalige intieme diners die de verwachtingen op het gebied van smaak en beleving overtreffen. Trouwens, koken en mijn werk als UX designer hebben meer gemeen dan je misschien denkt. Een goede organisatie, de mise-en-place, bereiding en presentatie hebben allemaal dat ene doel: de gast aan tafel positief verrassen. Daarbij zal ik – in welke rol dan ook – altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Doelen bereik je door er vol voor te gaan. Eet smakelijk!

Naam: Dick de Bruijn

Rol binnen team: Binnen het scrum-team ben ik backend developer. Ik zet graag mijn tanden technisch uitdagende vraagstukken.

Persoonlijke tags: analytisch, aanpakken, uitdagingen, nieuwsgierig, gedreven.

Waar ga je hard voor? Om voor technische of complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Is er een probleem wat bijna niet op te lossen is, ik zet er mijn tanden in.

Waar ligt je hart? Bij de natuur, buiten zijn. Ik woon in Zuid Holland in een dorpje in de polder. Ik vindt het heerlijk om met mijn laarzen aan door de weilanden te lopen.

E-COMMERCE IN ACTION

Sybrand’s Place werkt voor 3 formules: Stiho, Giebels en Baars & Bloemhoff.

Stiho en Giebels zijn samen thuis in de bouw. Baars & Bloemhoff is helemaal thuis in interieurs.

Voor alle drie de formules werken wij aan de digitale ontwikkeling. Zowel in back-end, front-end als UX design. Dit doen wij op het gezamenlijk Intershop platform en in de toekomst met nieuwe app’s.

 • Stiho

  Wij zijn een bouwmaterialenleverancier in hart en nieren. Met 16 landelijke verspreide vestigingen zijn we altijd in de buurt voor professioneel bouwend Nederland. Met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op onze klanten. Waar herkenbare gezichten voor de persoonlijke noot zorgen. En waar het begrip samenwerking nog serieus genomen wordt.

  Giebels is samen met Stiho op 11 vestigingen (Stiho-bouwplein) aanwezig in Nederland. Giebels is een groothandel in ijzerwaren & gereedschappen en levert aan bouwend Nederland.

  Lees meer op www.stiho.nl

 • Baars & Bloemhoff

  Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

  We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

  Lees meer op www.baars-bloemhoff.nl

MAKE NOISE, GET NOTICED

Getriggerd door Sybrand’s Place? Denk jij over een goed paar ogen te beschikken dat klantinzichten kan ontrafelen?
Jeuken je vingers bij de gedachte dat je next level los mag gaan in de e-commerce? Laat dan van je horen!

 

Agile tester (medior)

Als Agile tester bij Sybrand’s Place zet je jouw scherpe oog en liefde voor detail in tijdens het SCRUM process. Je bent integraal onderdeel van het team en werkt nauw samen met de developers. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

Ontwikkelaar Integraties (Senior)

Als Ontwikkelaar Integraties bij De Stiho Groep ben je een teamspeler die wild is van het ontwikkelen van integraties voor e-commerce, CRM of PIM projecten. We werken op basis van J2EE, AngularJS en REST vanuit Eclipse en daarbinnen krijg je alle ruimte voor initiatief. We staan open voor nieuwe vormen van ontwikkeling zoals het inzetten van een Service BUS en cloud-ontwikkeling.

Lees meer

Back-End Developer (Medior)

Als Medior Back-End Developer bij Sybrand’s Place ben je een teamspeler die wild is van het ontwikkelen van software voor e-commerceprojecten. We werken met het framework van Intershop, daarbinnen krijg je alle ruimte voor initiatief. Jij gaat samen met je team ons e-commerceplatform naar een hoger level tillen. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

Student en kun je programmeren?

Houd je van programmeren en heb je zin om een kijkje in de keuken te komen nemen en mee te helpen? Wij vinden het altijd leuk om te horen waar jij warm voor loopt. Er is hier altijd wel wat te doen.

Mail of bel ons als je met ons wilt kennismaken. Neem je tafeltennis skills mee ;)

 

Lees meer

Back-End Developer (Senior)

Als Senior Back-End Developer bij Sybrand’s Place ben je een teamspeler die wild is van het ontwikkelen van software voor e-commerceprojecten. We werken met het framework van Intershop, daarbinnen krijg je alle ruimte voor initiatief. Jij gaat samen met je team ons e-commerceplatform naar een hoger level tillen. We vragen veel van je, dat vind je logisch. Je krijgt er ook veel voor terug.

Lees meer

 • Emerce over Sybrand's place: 'De Stiho Groep opent eigen internetbureau

  2017-03-23
  Lees meer
 • Digital innovation day 2017

  2017-03-17
  Lees meer
 • Stiho over b2b e-commerce: 'Een ambachtelijke revolutie'

  2017-03-01

  De Stiho Groep, in 1926 begonnen als de Stichtse Houthandel, wil de komende jaren exponentieel groeien online. 

  Lees meer