• Sybrand's Place
 • Sybrand's Place
 • Sybrand's Place
 • Sybrand's Place

The heart of the matter

De kern van onze zaak vind je in Utrecht op Rotsoord 17. Daar bouwen we aan makkelijker. Sybrand’s Place is een plek die inspireert door de ligging én het gezelschap. Als creatieve digitale geest heb je er alle ruimte.

In een oud-industrieel gebouw van toen doen we dingen van nu. Samen scherpen we onze ambacht aan en laten we die direct in de praktijk gelden. Zo tillen we bij Sybrand’s Place e-commerce uitdagingen naar een hoger level. Daar worden we keer op keer beter van. De key in ons werk vind je terug in de uitstraling van ons pand: open en transparant. Alle ingrediënten om te vlammen zijn aanwezig. We liggen tegen het hart van het centrum dus OV is vlakbij en met een korte wandeling scoor je zo een lekkere lunch.

Wij zien Sybrand’s Place als een knooppunt van digital thinkers die graag de handen uit de mouwen steken voor top notch resultaten. Kom gerust eens langs. Hang with us. We zijn altijd open.

About Sybrand

Oog voor nu en een neus voor de ontwikkelingen van morgen… dat hebben we niet van een vreemde. Gerrit Sijbrand Pelt – grondlegger van Stiho – zette in 1926 als vrije denker al de toon. Hij had héél goed door waar klanten behoefte aan hadden. Door zijn klanten randzaken te besparen was hij van groeiende waarde. En dat vanuit één centrale plek, midden in Utrecht onder de Winkel van Sinkel.

In 90 jaar is er eigenlijk niet veel veranderd. Ook wij geloven dat het makkelijker kan. Zoals Sijbrand ooit een plek vond om alle kansen zelf aan te pakken, zo hebben wij nu Sybrand’s Place.

Work hard, Play hard

Max van der Helm

Naam: Max van der Helm

Rol binnen team: Integreren kun je leren. Flauw. Als integratiespecialist ben ik verantwoordelijk voor de dataflows tussen het e-commerce platform, achterliggende systemen en klanten. Key ingrediënten: performance en betrouwbaarheid.

Persoonlijk tags: Energiek, analytisch, denken-maar-vooral-doen, creatief, gemotiveerd, wij.

Waar ga je hard voor? Als iedereen zegt dat het niet kan, zeg ik dat het wél kan. Ik vertaal wensen van klanten in technische oplossingen. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind. En dan hè, op het moment dat het gelukt is, ga ik eens even lekker achterover hangen en samen met mijn team een partij trots zitten wezen.

Waar ligt je hart? Ik heb Zuid-Hollandse genen. Van Zoetermeer ging ik naar Leiden en via Strijen naar Rotterdam. Die havenmentaliteit – niet lullen maar poetsen – past bij mij. Zeggen ze trouwens niet altijd dat je van je hobby je werk moet maken? Of was het nou andersom? Ik pas het in elk geval wel toe thuis, met home-automation, RPI en natuurlijk Arduino. En moet mijn hoofd dan echt even leeg, ga ik een uurtje lekker modelvliegen of geocachen. Ben ik helemaal gereset.

Michael van Leeuwen

Naam: Michael van Leeuwen

Rol binnen team: Zoeker & vinder a.k.a. recruiter. Geeft me een enorme kick, dat ik in die giga vijver precies die ene persoon vind die hier, bij Sybrand’s Place, helemaal op zijn (of haar!) plek is.

Persoonlijke tags: Energiezoekend en -gevend, teamplayer to the max, positief en mensgericht.

Waar ga je hard voor? Voor de juiste match voor meer jaren. Altijd al gedaan. Duurzaam werkgeverschap én werknemerschap. Geweldig als ik na een jaar kan constateren dat het team gewoon klopt. Dat mensen lol hebben in hun werk en succesvol zijn in wat ze doen. Succes ontstaat door vakmanschap, bereidwilligheid, passie en vrolijkheid. Dáár zet ik me voor in. De meeste recruiters scannen cv’s. Bam. Dan heb je opeens een match of zo. Doe ik niet aan. Ik wil weten wie ik voor me heb, een beetje door iemand heen kijken. En zeker weten dat die persoon past in een cultuur waar ze altijd het beste uit mensen willen halen. Omdat die mensen ook het beste daarvoor terugkrijgen.

Waar ligt je hart? Je hebt er sijsies en drijfsijsies, Amsterdam dus. Want daar woont iedereen die ik liefheb. Ik word happy van mijn werk. Ik heb een grenzeloze interesse in de mensen om me heen en de wereld om me heen. Wie goed kijkt, ontdekt elke dag iets nieuws.

Dick de Bruijn

Naam: Dick de Bruijn

Rol binnen team: Binnen het scrum-team ben ik backend developer. Ik zet graag mijn tanden technisch uitdagende vraagstukken.

Persoonlijke tags: analytisch, aanpakken, uitdagingen, nieuwsgierig, gedreven.

Waar ga je hard voor? Om voor technische of complexe vraagstukken een oplossing te vinden. Is er een probleem wat bijna niet op te lossen is, ik zet er mijn tanden in.

Waar ligt je hart? Bij de natuur, buiten zijn. Ik woon in Zuid Holland in een dorpje in de polder. Ik vindt het heerlijk om met mijn laarzen aan door de weilanden te lopen.

Ruvar Spauwen

Naam: Ruvar Spauwen

Rol binnen team: als Front-end developer richt ik mij op de webshop van onze formules en optimaliseer ik, in samenwerking met de designer en PO's, de gebruikerservaring. Het leuke aan front-end ontwikkeling is dat je veel afwisseling hebt, eigenlijk continu blijft leren (zeker met moderne web apps) en snel het resultaat in de browser ziet. Maar evengoed vind ik het ook heel leuk om aan de back-end of met databases te werken en daar is gelukkig binnen ons SCRUM-team voldoende ruimte voor.

Persoonlijke tags: oog voor detail, veelzijdig, betrouwbaar, analytisch, onderzoekend, kritisch

Waar ga je hard voor? Een duurzame werkomgeving waar fijne collega's werken, die elkaar uitdagen en respecteren, en waar je aan complexe, goed uitgedachte en afwisselende projecten werkt. Maar ook een plek waar je fouten kunt maken en problemen kan behandelen, zodat je over de lange termijn met een goed gevoel naar je werk blijft gaan. Immers, "het kantoor" zie ik graag ook als een tweede thuis.

Waar ligt je hart? Ik woon nu al zeker 10 jaar in Utrecht, maar ik ben opgegroeid in Nijmegen, waar ik het als fanatieke wielrenner (inmiddels "mooiweer fietser") altijd geweldig vond omdat je daar heel veel verschillende omgevingen in de buurt hebt. Daarnaast ligt de drukte in de Randstad me eigenlijk niet zo, maar gelukkig heeft Utrecht ook wel wat rustigere plekjes en je kan aardig fietsen over de Heuvelrug. In de toekomst zou ik graag wel wat dichterbij de natuur willen. Misschien wel ergens in het buitenland.

Paul van Leeuwen

Naam: Paul van Leeuwen

Rol binnen het team: Digital Data Analyst - Ik beantwoord de vragen die de product owners opwerpen. Dit doe ik door de business problemen helder te definiëren, ze meetbaar te maken en te blijven graven in de data totdat ik duidelijke inzichten of efficiënte oplossingen heb gevonden.

Persoonlijke tags: Nieuwsgierig, Leergierig, Sceptisch, Rationeel en Flexibel

Waar ga je hard voor? Ik vind het leuk om zienswijzen op de proef te stellen. Door de data in te duiken en mensen nieuwe inzichten te geven. Noem het ‘alternatieve feiten’..

Waar ligt je hart? Muziek! Alles wat ermee te maken heeft eigenlijk wel. Zowel het luisteren naar het nieuwste werk van bands als de Arctic Monkeys, the Black Keys en Current Swell, als ook het zelf bespelen van drums, gitaar en bas. Door muziek kan ik even alles vergeten, maar het kan er ook voor zorgen dat ik in een bepaalde stemming kom.

Safayar Ahmed

Naam Safayar Ahmed 

Rol binnen team Als een back-end developer is het mijn taak om processen te ontwikkelen, updaten en te onderhouden. Hiermee help ik onze klanten om de beste e-commerce ervaring te hebben.

Waar ga je hard voor? Mijzelf uitdagen om moeilijke problemen op te lossen en samen  team goals te halen. Dit zijn de redenen waarvoor ik software engineer ben geworden. 

Waar ligt je hart? Game avond met pizza, of een rustige dag met boek. Dat is alles dat ik nodig heb om mezelf op te laden voor de volgende uitdaging in mijn leven.

Dinah Siebers

Naam: Dinah Siebers

Rol binnen team: Front-end developer

Persoonlijke tags: Creatief, probleem oplosser, nieuwsgierig, assertief, open

Waar ga je hard voor? Nieuwe concepten leren en het fixen of bouwen van dingen die op het eerste gezicht onmogelijk leken, geven mij veel energie.

Waar ligt je hart? Op mijn vrije dagen kan je mij liggend op de bosgrond vinden met mijn camera, druk bezig met het maken van portretten van insecten. Ik vind dit zowel uitdagend als ontspannend om te doen en het is een prettige afwisseling van achter de computer zitten op werk. Naast macro fotografie kan ik mijn energie goed kwijt met sport, door het trainen van karate en naar de sportschool te gaan.

Aristides Mendoza

Full-stack Developer

Suraj Bechan

UX designer

Acelya Özkan

Product Owner

Jeremy Krishan

App developer

Wouter Daan

Manager E-commerce Development

E-Commerce in Action

Sybrand’s Place werkt voor 3 formules: Stiho, Giebels en Baars & Bloemhoff.

Stiho en Giebels zijn samen thuis in de bouw. Baars & Bloemhoff is helemaal thuis in interieurs.

Voor alle drie de formules werken wij aan de digitale ontwikkeling. Zowel in back-end, front-end als UX design. Dit doen wij op het gezamenlijk Intershop platform en in de toekomst met nieuwe app’s.

Stiho

Stiho is a groothandel in bouwmaterialen in hart en nieren. Er zijn 16 winkels door het hele land heen, dus er is altijd een winkel dichtbij. Stiho heeft een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de eisen van de professionele aannemer. Medewerkers leveren een hoge kwaliteit van zorgvuldige, vriendelijke en gepersonaliseerde klantenservice. Stiho gelooft in samenwerking en partnerschap. 

Giebels is een groothandel in ijzerwaren en gereedschap. Er zijn 13 winkels door het land heen en het Giebels assortiment kan ook gevonden worden de 13 Stiho 'bouwpleinen'.

Geinteresseerd? Check www.stiho.nl

 

Baars & Bloemhoff

Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en andere publieke ruimtes.

We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Lees meer op www.baars-bloemhoff.nl

Make noise, get noticed

Getriggerd door Sybrand’s Place? Denk jij over een goed paar ogen te beschikken dat klantinzichten kan ontrafelen?
Jeuken je vingers bij de gedachte dat je next level los mag gaan in de e-commerce? Laat dan van je horen!

Student en kun je programmeren?

Houd je van programmeren en heb je zin om een kijkje in de keuken te komen nemen en mee te helpen? Wij vinden het altijd leuk om te horen waar jij warm voor loopt. Er is hier altijd wel wat te doen.

Mail of bel ons als je met ons wilt kennismaken. Neem je tafeltennis skills mee ;)

 

Lees meer

 • Meetup 16 januari '20: native app

  2019-12-01

  Onlangs was Intershop bij ons op bezoek! Vanuit een experiment hebben we op een innovatieve en efficiënte manier een 'productie-waardige' native app ontwikkeld voor Stiho. We organiseren een meetup, waarin we onze ervaringen en ideeën graag met je delen! Kom daarom 16 januari bij ons langs tussen 16:00 en 20:00 uur op Rotsoord voor deze interessante meetup en goede pizza ;)

  Lees meer
 • Interactieve kennisuitwisseling vol inspiratie!

  2019-10-14

  Vorige week begonnen we de week met een leerzame kennisuitwisseling...

  Lees meer
 • De Intershop B2B Award 2019 is binnen!

  2019-04-29

  Het is officeel, onze webshops stiho.nl en baars-bloemhoff.nl hebben gisteren de Intershop B2B Award gewonnen! We zijn hier op Sybrand's place natuurlijk super trots op deze award, omdat we dagelijks bezig zijn de shops beter te maken. 

  Lees meer